Uke 1. Dag 4. Onsdag
Frokost:
1 porsjon Rugbrød med leverpostei og sylteagurk
1 stk Eple
1 dl Melk
Lunsj:
1 porsjon Rugbrød med leverpostei og sylteagurk
1 porsjon Knekkebrød med skinke og tomat
1 dl Eplejuice
1 stk Plomme, medium størrelse
Mellommåltid:
2 stk Plomme, medium størrelse
6 stk Valnøtter
Middag:
1 porsjon Skalldyrsalat med chili og hvitløk (se oppskrift)
0,5 skive Rugbrød, grovt
Kveldsmat:
1 beger Skyr frukt jordbær (Q)
4 stk
Valnøtter OPPSKRIFT
Middag:
SKALLDYRSALAT m/chilli og hvitløk
55 gram Byggris krydret med tomat, chilli og hvitløk
75 gram reker og skalldyr
halv avocado
20 gram agurk
0,3 dl søt chillisaus
litt hakket frisk koriander
Følg instruksjonen på byggrispakken og bland dette med chillisaus. Kutt avocado og agurk i terninger og bland med resten av ingrediensene i byggrisen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar