Frokost:
2 porsjoner Brød med lettere salami, 1,5 dl lettmelk,
Lunsj:
2 porsjoner Brød med varmrøkt laks, 8 stk Cherrytomat, 1 dl Appelsinjuice
Mellommåltid:
1 stk Eple, 1 porsjon Knekkebrød med ost og reddik, 1 kopp kaffe
Middag:
1 glass Vann, 2 ss Aioli, 1 skive Landbrød, 1 porsjon Kyllingsalat med avokado og cottage cheese
Kveldsmat
0.5 pose frossen skogsbærblanding (200gram), 1 beger
Dobbel 0% Yoghurt jordbær/bringebær (Yoplait)
OPPSKRIFT
MIDDAG:
AIOLI TIL 8 PORSJONER:
1 stk eggeplomme,
1,5 dl olje,
2 fedd hvitløk,
1 ss sitronsaft ferskpresset.
-Denne oppskriften gir ca. 2ss aioli per person. Skill eggeplommen fra hviten. Tilsett finhakket hvitløk og tilsett olje i en tynn tynn ståle mens du stadig pisker. Etter hvert tykner blandingen og du har laget aioli! Press i noen dråper sitron og ha i litt salt. Bruk den olje du liker best.
KYLLINGSALAT:
200 gram Kylling brystfilet uten skinn, rå
1 ts olje til steking
150 gram Avocado
100 gram Reddik
50 gram Aspargestopper
250 gram Ruccolasalat
20 gram Alfalfa spirer
DRESSING:
3 dl Cottage Cheese mager
4 ss Pesto
- En deilig og fristende salat som kan få frem sommerfølelser. Passer som et lett måltid, kveldsmat eller som en del av et buffetbord
- Del kyllingfileten i biter og stek den i panne med smør. Skyll salat og grønnsaker i vann. Del opp avokado, reddiker og asparges i biter. Legg alt på ett stort fat sammen med ruccula og alfa spirer
- Bland cottage cheese og pesto sammen og server salat og dressing med brød.
Orginaloppskriften er fra Melk.no
OPPSKRIFT
MIDDAG:
AIOLI TIL 8 PORSJONER:
1 stk eggeplomme,
1,5 dl olje,
2 fedd hvitløk,
1 ss sitronsaft ferskpresset.
-Denne oppskriften gir ca. 2ss aioli per person. Skill eggeplommen fra hviten. Tilsett finhakket hvitløk og tilsett olje i en tynn tynn ståle mens du stadig pisker. Etter hvert tykner blandingen og du har laget aioli! Press i noen dråper sitron og ha i litt salt. Bruk den olje du liker best.
KYLLINGSALAT:
200 gram Kylling brystfilet uten skinn, rå
1 ts olje til steking
150 gram Avocado
100 gram Reddik
50 gram Aspargestopper
250 gram Ruccolasalat
20 gram Alfalfa spirer
DRESSING:
3 dl Cottage Cheese mager
4 ss Pesto
- En deilig og fristende salat som kan få frem sommerfølelser. Passer som et lett måltid, kveldsmat eller som en del av et buffetbord
- Del kyllingfileten i biter og stek den i panne med smør. Skyll salat og grønnsaker i vann. Del opp avokado, reddiker og asparges i biter. Legg alt på ett stort fat sammen med ruccula og alfa spirer
- Bland cottage cheese og pesto sammen og server salat og dressing med brød.
Orginaloppskriften er fra Melk.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar